Стереоскопично (3D) кино и анимация

Студио Врабчев предлага за първи път в България услугите "Стереоскопична анимация" и "стереоскопично кино заснемане", както и последващите процеси - стереоскопична постпродукция и DCP мастериране за излъчване в дигиталните киносалони. Затваряйки кръга на просизводството на подобен род продукти, даваме възможност на своите клинети да изразят себе си в едно ново измерение. Освен изработване на нов клип, студиото предлага възможноста за конвертиране на вече готова реклама, заснета по стандартен начин, в стереоскопичен вариант. за тази цел се използват 2 различни метода даващи различна степен на реализъм, като метода с използване на 3D програми дава максимално реалистичен ефект.

Компютърна анимация (3D)

 

Изработка и анимиране на типажи, околна среда, специални ефекти:
От обикновенно информативно разглеждане на сграда, до филмов разказ със сюжет,  заснемане на реални кадри на околна среда и хора и комбинирането им с компютърната анимация  в един завършен рекламен продукт.  
Специални ефекти в кино, телевизия, реклами и клипове. От виртуален декор до симулации на сложни динамики, от създаване на типажи до тяхното анимиране, ригинг, motion capture, симулация на дрехи, синхрон на устни, както и всичко което ще направи анимацията по-добра. Създаване на маетериали с висока прецизност и детайл, осветление и композиране, взаимодействие и тайминг. Сложни симулации на флуиди, прах, огън, взривове и много други ефекти нужни за да се създаде реалистична или фантастична среда.
Видео продукции

 

Една от основните дейности на студио Врабчев е видео и фото заснемане, което според желанието на клиента може да бъде от идея представена от нас до финален продукт включващ сценарий, продукция, постпродукция и експорт за излъчване в медии, кино салони и онлайн. Сферите на дейност, в които сме се специализирали са: кино продукции, телевизионни реклами, музикални видео клипове, корпоративни видеопродукции, заснемане на събития.  
Постпродукция

 

Постпродукцията представлява комбиниране на кадри, изравняване на цветове, баланс на цветове, специални ефекти, надписи, озвучаване, баланс на звук .
»12
» Коледни фотосесии 2022 » Беатрис Александрова - Маро, Марийке, мори » TONODERO feat. AMALIA "Не си бил тук напразно" » Велико Търново
» MustArt Open Music Fest - Dolna Malina » "Беси" - тийзър #1 » Започнаха снимките на "Беси" » Интервю
» офис - София    Email:          office@vrabchev.com    телефон:     +359896843953
Можете да се свържете с нас и на: YouTube imdb vimeo